Lista de lucruri pe care nu le voi avea niciodata

Ca tot vine ziua mea, am decis sa pun aici chestiile pe care mi le doresc si, probabil, nu le voi avea niciodata…pe unele pentru ca e imposibil, pe altele pentru ca este aproape imposibil si pe ultimul pentru ca este aproape absurd de posibil.

Se zice ca daca vrei in viata ceva cu adevarat, iti iese, eu mereu mi-am imaginat ce minunata as fi daca as avea cu vreo doua kile in minus, 10 cm in plus si piele de alabastru, par rosu natural sau macar negru ca abanosul…mnu e cazul. Si nu pentru ca nu mi-am dorit, mi-am dorit asa mult ca am chiar si par rosu temporar, dar ca in visurile mele nu o sa fiu. Ast imi e clar. Ba am si fire albe, ca sa nu ma plang!

Apoi ar fi chestiile emotionale gen echilibru, forta interioara, putere psihica….puahahahahahha, stati ca ma inec cu un morcov de ras…ashea!

Ca sa ajungem la lucruri mai pamantene, as mai vrea niste balerini Charlotte Olympia. Pe astia:

Ii visez de multi ani, dar nici la cele mai reduse reduceri nu i-am gasit sub 200 de euro ceea ce, deocamdata, mi se pare enorm.

Bun, ca sa fie setul complet, as vrea si asta:

Dar chiar si la aproape 700 de euro tot nu o sa il iau prea curand. Ma rog, spre deosebire de el, celebra Birkin de la Hermes sau la fel de minunata …

…sunt un vis indepartat spre imposibil. Si nu, nu ma multumesc cu falsuri, mai bine ceva dragut de la un brand mai ieftin sau ceva handmade, am si eu principiile mele.

Din categoria „visul visurilor” avem si o rochie de seara Elie Saab. Mda, sunt un cliseu, dar tare as vrea una pentru o seara speciala. Cum insa vedeta nu sunt si miile alea de euro nu imi prisosesc, probabil ca voi continua sa admir rochiile astea pe site-uri sau in pozele unor evenimente exclusiviste. In plus, serios, unde naiba sa port rochia asta

cand dau cu aspiratorul sau mopul pentru a 15-a oara sau cand alerg dupa ei prin parc?

In final nu pot sa nu va arat aceasta minunatie. Guiltypleasure sa ii zicem, ceva sublim ce as putea cumpara daca nu mi-ar fi teama ca viitoarea pisica ar putea sa o ucida

Da, stiu, nu sunt perfecta, nici macar eu!

Hai ca amr vreo 3 zile…

Care e părerea ta?