Adevarul gol golut

Vorbeam cu o prietena buna despre adevar. Nu conteaza discutia, nu are nicio relevanta in afara faptului ca m-a facut sa ma gandesc: de ce e atat de greu sa suportam adevarul? Vorbeam cu o alta prietena draga despre faptul ca noi (eu si Sorin) am ales sa nu mintim copiii, sa nu le zicem basme ca sa mascam adevarul dureros. Si unii zic ca e rau, eu cred ca e bine, nu creem iluzii si asteptari nerealiste (exceptand Mos Craciun, Iepuras si Zana Maseluta …. haha, dar asta e fantezie si magie, nu minciuna)…

Si acum, inteleapta cum sunt, am gasit si raspuns: nu acceptam adevarul pentru ca nu suntem obisnuiti sa il privim in fata! Adevarul nu e rau, nu e nici bun, e exact ce se intampla si ce ar trebui sa traim asumat. A accepta adevarul inseamna a nu ne hrani iluziile de grandoare, de perfectiune, de absolut…de a fi modesti, umili, umani. A vedea adevarul e o asumare ca nu suntem zei, ca nu avem viata perfecta si ca e ok asa…asta nu ne impiedica sa fim fericiti. Dar ne impiedica sa ne prefacem ca suntem cand nu suntem. Mda! Iar pentru unii asta e greu, cumplit de greu.

In alta ordine de idei, m-am facut rosie…nu vreau sa pun poza ca inca ma obisnuiesc cu mine. In plus nu stiu cat o sa raman asa in ciuda feedbackului pozitiv. Mda!

Amr 15 zile pana la ziua mea…muahahaha! 15 din 35 :)))

Reclame

Care e părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s