Sashism

Stau cu Sasha, mă chinuiesc să îl adorm şi el să mă impresioneze…motiv pentru care vorbeşte, mult, tot…eu înţeleg jumătate şi mă străduiesc să traduc. La un moment dat, revine la obsesia lui telefonul şi la cealaltă obsesie tatăl lui, şi a treia mersul cu maşina. Firesc îmi zic, până decodific faptul că emitea următoarea frază (traducere aproximativă):

– Când vine tati cu maşina, mergem la cumpărături la Flanco să luăm un telefon?

Şoc şi groază! Stau şi pitrocesc în cap momentul în care am pronunţat cuvântul Flanco. Nu mi-l amintesc. Stau şi mă întreb dacă în vreo clipă de inconştienţă i-am zis că dacă strică frigiderul, televizorul, maşina de spălat pe care le foloseşte ca trambulina, obiect de joacă sau touch-screen, mergem să cumpărăm altul. Nu, nu i-am zis! Şi atunci mă loveşte…reclamele. Pentru că desigur sunt nişte reclame care spun că dacă nu ai telefon (iar el nu mai are, că e confiscat, că stă numai cu ochii în el), poţi să-ţi cumperi unul de la ei.

Later edit: (sau ce fac reclamele din copii)

Sasha se uita la reclame, repetă ocazional cuvinte noi pe care le aude şi i se par interesante. Apare pe ecran Aston Kutcher cu Orbitul lui, când îl vede, Sasha sare de pe canapea şi cu mişcări mimetice bate din palme, ţopăie bucuros şi…când ăla se răsuceşte pe călcâie şi zice „Caliente!”, el strigă euforic….”Pizzaaaaaa!”

Da, am râs!

Reclame

Care e părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s