Diverse

– Sasha vino sa te iubesc!
– Mmmmnuuuuuu (zice mai mult onomatopeic, scuturand viguros zulufii a negatie)!
– Hai sa te pup un pic!
– Mmmmiiiiiiniuuuuu (acelasi scuturat)!
– Sashaaaa, hai totusi sa te imbratisez macar putin de tot!
– Mmmhmmmmmnuuuuuuuuu! (zice si se tavaleste pe jos ca sa fie convingator)!
La randul meu pun bot si ochi de „Puss in Boots”.
Se uita, ma masoara din cap pana in picioare, apoi cu o figura plina de lehamite vine la mine si se aseaza necooperant … „sa fie iubit!”
Concluzie: dragoste cu sila se poate
A doua concluzie: copilul meu e un suflet nobil

******

Sasha vorbește, mult, eu nu înțeleg nici jumatate…dar e bine! Cine ar fi zis ca ” taieeeeeeeeeee” inseamna „taci din gura” haha!

******

Amr 2 luni, fix două luni, mă apucă angoasa și disperarea…

******

Plecăm la Londra un week-end peste o lună. Sunt speriată de zbor, de cum o să se comporte Sasha, de cum o să ne descurcăm noi cu el, de vreme, de tot…partea bună e că dacă iese bine o să ne mai facem curaj. Dacă nu, peste vreo 5 ani mai plecăm din țară :)))

******

De ce oamenii le spun unor oameni urâți că sunt frumoși? M[ rog, poate nu sunt tocmai urâți, dar măcar mediocri…ok, ok, nu poți să spui omului „ce mediocru ești!”, dar frumusețea (aia estetică) se vede, nu o poți fakeui (decât dacă ești foarte priceput la machiaj)…deci despre ce vorbim? Iar dacă ne referim la frumusețea interioară…hai să găsim un alt nume, nu știu, „ce om minunat ești” sau ceva similar.

******

Că tot suntem la capitolul frumusețe, de ce oamenii estetici își bat joc de ei când îmbătrânesc. Mă uitam la Uma Thurman și la Rene Zellweger, chiar și la Mihaela Rădulescu (nu era ea tocmai o zână, dar nici urâtă nu era) care nu știu ce mizerie și-au făcut la față de arată ca niște andoizi evil și ușor defecți. Wtf, people, nu avem toți genele lui Helen Mirren și Kate Blanchet, dar dacă nu te ajută natura, nu te strica mai rău singură. Măcar Sandra Bullock nu a fost niciodată frumoasă, deci nu pot să spun că e mai urâtă acum, și măcar are un corp perfect…na!

Care e părerea ta?